Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Artikelnummer: 1027964
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Wireless Radio Commander FA-WRC1M
Multi-terminalkabel för FA-WRR1 / VCT-VPR1 mfl.
6 959 SEK

Trådlös mottagare till Sony FA-WRC1M

Få tryggheten och flexibiliteten med trådlös blixt- och kameraanvändning, till och med i starkt ljus eller när något är i vägen. Det blir enklare att hantera svåra fotosituationer och stora områden (30 m). Med den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 i kombination med den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M får du tillförlitlig slutarstyrning.

  • Inbyggd synkroniseringsterminal
  • Räckvidd: Ca 30 m

Enkel parkoppling med trådlös radiofjärrkontroll

Parkopplingen av flera FA-WRR1-radiomottagare och den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M går snabbt, så du kan lägga mindre tid på konfiguration och mer tid på att fotografera. Håll bara mottagarens strömknapp intryckt i några sekunder för att aktivera parkopplingsläge, och lägg sedan till varje mottagare till radiofjärrkontrollen.

Trådlösa funktioner som har det som krävs

Den trådlösa fjärrkontrollen FA-WRC1M och den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 har en räckvidd på upp till 30 m, så du kan skapa flera blixtkonfigurationer på ett större område. Du kan till och med ha blixten bakom kameran på ett sätt som inte är möjligt med ett vanligt infrarött system.

Kompatibla blixtar

Den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 är för närvarande kompatibel med blixtenheterna HVL-F60M, HVL-F43M och HVL-F32M.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.