Kikare EL 8x32 W B grön

Swarovski Kikare EL 8x32 W B grön

Artikelnummer: 1027756
  • Praktiskt och skarp kikare för alla tillfällen
  • Open-brige design ger bra grepp och smidig fokusering
  • Högpresterande optik med flourcoating

Välj förstoring

18 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kikare EL 8x32 W B grön
Putsduk Photo Microklear Cloth
3 in 1 cleaning kit
19 078 SEK
Kikare EL 8x32 W B grön
Rengöringskit Cleaning Kit White
Comfort rem BSP Bino Suspender Pro till EL Range /
19 808 SEK

EL - Obegränsad perfektion

Swarovski EL-serien är en högpresterande serie med ett brett användningsområde. Kikarna passar utmärkt från allt till söndagspromenader till fågelskådning och safari. Med flera olika förstoringar och ljusstyrka finns det en EL för varje användningsområde.

Fördelar:

  • Hög optisk standard, även med glasögon
  • Öppen design med bra grepp
  • Praktisk och adaptiv

Hög optisk standard, även med glasögon

EL kikarens HD-linser med flourcoating tillsammans med den innovativa optiska designen säkerställer hög färgmättad och minskad kromatisk aberration och färgblödning tillsammans med en hög skärpa och kontrast över hela synfältet. Detta innebär att även små detaljer är knivskarpa ända ut i kanterna. Konstruktionen gör det möjligt att använda kikaren med glasögon med bibehållen prestanda.

Öppen design med bra grepp

Den öppna designen med ”EL wrap-around grip” ger dig ett bra grepp om kikaren och lätt, smidig och noggrann hantering av fokushjulet.

Praktisk och adaptiv

Det roterande fästet för nackremmen anpassar sig till dina rörelser och det är lätt att justera längden på nackremmen. Linslocken sitter monterande på kikaren så du inte tappar bort dom och dioptrin har ett låsläge så du inte justerar den av misstag.


EL 32: Exceptionellt lätt

EL 32 är en smidig kikare och det perfekta valet när storlek och vikt är viktiga faktorer.

EL 42: Imponerade och mångsidig

EL 42 har en utmärkt balans av storlek, ljusstyrka och förstoring, vilket gör att serien passar de flesta situationer, både under dagen och i skymning eller gryning.

EL 50: Den perfekta utforskaren

EL 50 erbjuder en hög förstoring och hög ljusstyrka, perfekt för långa avstånd i skymning och gryning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.