SP 35mm f/1,4 Di USD till Canon

Tamron SP 35mm f/1,4 Di USD till Canon

Artikelnummer: 1045217
  • Hög optisk prestanda
  • Tyst autofokus
  • Vädertätad
9 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SP 35mm f/1,4 Di USD till Canon
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
10 258 SEK
SP 35mm f/1,4 Di USD till Canon
Rengöringskit Cleaning Kit White
Putsduk mikrofiber large
9 718 SEK

Skarp 35mm med hög ljusstyrka

Tamron SP 35mm f/1,4 Di USD är ett vädertätad objektiv med påkostad optisk design för att maximera prestandan.

Fördelar:

  • Hög optisk prestanda
  • Tyst autofokus
  • Vädertätad

Hög optisk prestanda

Objektivet har fyra stycken LD-glas som motverkar färgblödningar vid kontrastrika områden. Detta tillsammans med den niobladiga bländaren och 14 linselement i 10 grupper med tre asfäriska element ger en hög skärpa och god kontrast med trevlig bakgrundsoskärpa över hela bilden

Tyst autofokus

Objektivet använder Tamrons tysta USD-motor som flyttar fokuslinserna snabbt och med hög noggrannhet. Du kan även aktivera MF utan att stänga av AF, något som underlättar för dig som använder ”Back Button Focus”-teknik.

Vädertätad

Gummipackningar både internt och mot kamerahuset gör att objektivet tål väta, snö och damm. Frontlinsen har flourine-coating som gör den lätt att rengöra.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.