Tamron TAP-in konsol till Canon
Artikelnummer: 1028240

Tamron TAP-in konsol till Canon

TAP-in konsol till Canon

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
1 049 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Uppdatera ditt Tamron-objektiv med TAP-in konsol

Med TAP-in konsol kan du uppdatera firmware i utvalda Tamron-objektiv samt anpassa olika linsfunktioner. Det enda du behöver göra är att ansluta TAP-in konsol och starta Tamron TAP-in Utility på din dator för att uppdatera din firmware via Tamrons kostnadsfria programvara.

  • Uppdatera firmware
  • Anpassa funktioner på ditt Tamron-objektiv
  • Fungerar med PC och Mac

Med hjälp av TAP-in konsol kan du anpassa ditt objektiv efter dina önskemål genom att ändra olika inställningar på det. Ändringar som kan göras med hjälp av TAP-in konsol är:

  • Fokusjustering
  • Justering av fokuseringsavstånd (endast för objektiv med Focus Limiter)
  • Skärpan kan justeras manuellt, även i autofokus-läge (endast för objektiv som har funktionen ”Full-time Manual Focus”)
  • VC-justering (endast för objektiv med VC)
  • Spara anpassade datafiler

Ladda ned TAP-in Utility för firmware-uppdatering och objektivjustering med TAP-in konsol.

Lista på kompatibla objektiv hittar du på Tamrons hemsida.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.