Case relay camera power system

Tether Tools Case relay camera power system

Artikelnummer: 1032283
1 629 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tether Tools Case relay camera power system

Med Case Relay kan du strömförsörja din systemkamera från en vanlig PowerBank eller väggladdare med USB-anslutning, perfekt när du behöver riktigt lång batteritid för video eller timelapse.

Fördelar:

  • Strömförsörj din kamera från en USB-kontakt
  • Fungerar med både PowerBank och väggansluten USB-laddare
  • Ett inbyggt batteri låter dig växla USB-enhet utan att tappa strömförsörjningen

Genom att använda en PowerBank (med upp till 10x så mycket kapacitet som ett kamerabatteri) med USB-anslutning kan du strömförsörja din kamera under en längre tid än vad kamerans batteri normalt klarar av, vilket är praktiskt om du ska filma en hel dag eller har kameran uppsatt för att göra en timelapse över en lång tid.

Case Relay låter dig även driva din kamera från en vanlig USB-konakt i väggen och det inbyggda batteriet gör att du kan växla mellan olika PowerBanks eller till väggansluten USB utan att kameran tappar strömförsörjning till kameran.

Case Relay måste kompletteras med rätt batterienhet för just din kamera. Dessa finner du under "passande tillbehör". Här finner du en kompabilitetslista.

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.