Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Table Aero Master 56x40 cm

Tether Tools Table Aero Master 56x40 cm

Artikelnummer: 1012636
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tether Tools Aero Master 56x40cm
Dator- och tillbehörsbord från Tether Tools, som är framtaget för professionella fotografer i behov av en stadig och portabel arbetsyta. Bordet är tillverkat i stabilt och hållbart T6 flygplansaluminium, med en yta med mattsvart, lågreflekterande finish. Kan monteras på olika typer av stativ utan några adaptrar och är så stor att du kan använda dig av en lös datormus eller om du bara vill ha extra avställningsyta.

I Tether Tools-sortimentet finns mängder av tillbehör som underlättar ditt arbetsflöde. Bara till bordet finns datorunderlägg, flaskhållare, kabelhantering och hårddiskfack mm.

Levereras med
Skyddande väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.