Fokuskontroll till studiokameror från Blackmagic Design

Blackmagic Design Focus Demand

Artikelnummer: 1052404
  • Förväntad leverans i slutet av 2021 – förhandsboka idag!
  • Få kontroll över fokusen
  • Ansluts med USB-C
  • Fungerar med objektiv med motoriserad fokus
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Få exakt fokuskontroll med Blackmagic Design Focus Demand. Denna fysiska kontroller passar till Studio-kameror från BMD och eliminerar behovet av att nå ratten på kameran, eftersom du kan styra objektivet direkt från stativhandtagen, precis som ett riktigt sändningsobjektiv. Fokuskontrollen skruvas fast på kamerastativet och ansluts till kameran via USB-C.

Blackmagic Design Focus Demand

Levereras med

  • Blackmagic Focus Demand
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.