Vidvinkellins till Fujifilm X100

Fujifilm Vidvinkellins WCL-X100 II silver till X100-serien

Artikelnummer: 1034413
  • Ger dig 28mm brännvidd på din Fujifilm X100
  • Monteras enkelt på den fasta optiken
  • Påverkar inte bildkvaliteten

Välj färg

3 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bredda vyerna med en vidvinkellins till din X100

Denna vidvinkellins monteras direkt på din X100/S/T/F/V och ger dig en brännvidd på 28mm istället för de 35mm som är standard. Optimalt när du vill bredda brännvidden och få in ännu mer i ditt fotografi.

Fördelar:

  • Ger motsvarande 28mm bildvinkel
  • Monteras direkt på optiken
  • Automatisk inställning på Fujifilm X100F/V

Vid användning på Fujifilm X100F/V känner kameran automatiskt av att vidvinkel-konvertern är monterad. På övriga modeller måste detta ändras i menyn. Saknar din kamera inställning för detta behöver du uppdatera mjukvaran på den.

Här hittar du firmwareuppdatering till Fujifilms kompakta X-kameror

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.