Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SPG 2 Gimbal till smartphone

Feiyutech SPG 2 Gimbal till smartphone

Artikelnummer: 1043089
  • Smart kontrollhjul för zoom och fokus
  • Bluetooth Dual Mode låter dig använda extern mikrofon
  • Tål regn, vattenstänk och damm
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Smart gimbal med kontrollring och stöd för mikrofon

SPG2 är en kompakt gimbal för telefoner med flera intressanta egenskaper och funktioner. Med ett kontrollhjul kan du kontrollera fokus och zoom, du kan använda externa mikrofoner och gimbalen är även tålig mot vatten och damm. Den har flera olika followmodes och det är lätt att växla mellan stående och liggande läge. Batteritiden är ca 14 timmar och du kan använda din gimbal under tiden den laddas.

Fördelar:

  • Regntålig
  • Kontrollring
  • Bluetooth Dual Mode
  • Växla mellan stående och liggande läge
  • Flera olika followmodes

Regntålig

SPG2 är regn och damm tålig, så du kan använda den vid poolen, i regnet eller på crossbanan. Enheten tål ej att användas under vatten eller i saltvattensmiljö.

Kontrollring

Genom Vicool-appen och det smarta kontrollhjulet kan du kontrollera funktioner som zoom och fokus. Du kan även noggrant kontrollera rotationen på X, Y och Z-axeln.

Bluetooth dual Mode

Med Bluetooth Dual Mode kan SPG2 både kontrollera telefonen och skicka ljud till telefonen. Handtaget har även ett mikrofonjack för till exempel mobil-headset.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.