SmallRig 2851 Follow Focus Comp. for Ronin Rs2/Rsc2

Montera fokusmotor på DJI RS 2

Artikelnummer: 1053919
  • Anpassad för SmallRig RS 2 Quick Release Plate 3031 & DJI RS 2
  • Kompatibel med DJI RS 2 focus rods
  • Perfekt när du behöver montera follow focus på cinekameror eller kameror med batterigrepp
439 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
SmallRig Focus Motor Rod Mount Component för DJI RS 2 2851 är designad för att fästa RS 2-fokusmotorn på din gimbal, speciellt när objektivet som sitter högre än standardfokusrodden kan nå. Det är inte ovanligt att objektivet hamnar för högt upp när det är monterat på ett stort kamerahus eller en kamera med batterigrepp.

Fördelar

  • Anpassad för SmallRig RS 2 Quick Release Plate 3031 & DJI RS 2
  • Kompatibel med DJI RS 2 focus rods
  • Perfekt när du behöver montera follow focus på cinekameror eller kameror med batterigrepp
Det förlängda fästet speciellt designad för att användas tillsammans med Smallrig Quick Release Plate 3031. Den kan skjutas in i en snabbkopplingsplatta och är justerbar fram och tillbaka inom 50 mm. Fästet är kompatibel med DJI originalfsäte, vilket gör det möjligt att montera ett follow- och zoom ihop. Adaptern har ett 15–12 mm rodfäste som är kompatibel med en fokusmotor med både 12 mm och 15 mm rod. Stångfästet kan skjutas åt vänster och höger inom 16 mm vilket är kompatibelt med objektiv med olika diametrar.

Levereras med

  • SmallRig Focus Motor Rod Mount Component för DJI RS 2 2851
  • 15-12mm Rod-fodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.