ATEM Streaming Bridge

Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge

Artikelnummer: 1049037
  • Skicka din livesändning via ditt lokala nätverk
  • Visa sändningen på TV-apparater, monitorer, o.s.v. via HDMI eller SDI
  • Fungerar över internet - ta emot en extern ström till din livestream!
3 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge

ATEM Streaming Bridge gör det möjligt att ta emot en H.264-ström från en ATEM Mini Pro och konvertera den tillbaka till SDI eller HDMI-videosignal. Det gör att du kan skicka en signal från din livesändning och plocka upp den på valfri plats i ditt nätverk, eller globalt via internet! Detta gör remote-sändningar enklare och öppnar upp nya möjligheter till fler personer att koppla upp sig med bra kvalitet i en livesändning.

Fördelar

  • Skicka din livesändning via ditt lokala nätverk
  • Visa sändningen på TV-apparater, monitorer, o.s.v. via HDMI eller SDI
  • Fungerar över internet - ta emot en extern ström till din livestream!

Denna sändning av video är möjligt eftersom ATEM Streaming Bridge använder avancerade H.264-codecs för bibehållen kvalitet, men med låga datahastigheter. Det kan tillexempel användas när du vill visa din livesändning utanför en sal på en konferens, i en skolas reception, en idrottshall på en skärm när besökarna kommer in, o.s.v. Anslut helt enkelt din ATEM Streaming Bridge och ATEM Mini/Pro/Pro ISO till nätverket och Streaming Bridge dyker upp i ATEM Control på din dator. Välj vilka du vill streama till och uppkopplingen sker automatiskt.

Skapa dina egna externa studios

Denna anslutning kan du även göra över internet - vilket gör att du kan skapa broadcast-studios vart du vill i hela världen! När du vill ha med en person i din sändning och inte inkludera denne via ett videosamtal med blandad kvalitetsnivå, kan personen koppla upp sig med en ATEM Mini och du tar emot den strömmen via Streaming Bridge. Koppla sen Streaming Bridge till din ATEM Mini och integrera en extern ström i din livesändning - med fantastisk kvalitet på ljud och bild! Det är enkelt att skicka en streaminglänk till den brygga du vill koppla upp mot och ATEM Software Utility kan automatiskt skapa dessa och skicka via epost.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.