Cine- & filmkamera

Skapa film med en professionell filmkamera från Blackmagic Design, Canon, Sony eller något annat av de kända varumärken vi samarbetar med. Vi har filmkameror för både små och stora projekt, från företagsfilmer till musikvideos. Köp din filmkamera hos SP, experten inom foto och video sedan 40 år. Besök oss i butik eller köp direkt online.

53 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Videokamera
Filtrering
Varumärken
Bildsensorstorlek
Videoutgång
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Intern upplösning 4K
Externt videoformat
Trådlös kommunikation
Upplösning sensor
RAW
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.