Cine- & filmkamera

Skapa film med en professionell filmkamera från Blackmagic Design, Canon, Sony eller något annat av de kända varumärken vi samarbetar med. Vi har filmkameror för både små och stora projekt, från företagsfilmer till musikvideos. Köp din filmkamera hos SP, experten inom foto och video sedan 40 år. Besök oss i butik eller köp direkt online.

44 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Bildsensorstorlek
Objektivfattning
Videoutgång
Mikrofoningång
Externt videoformat
Bildsensorstorlek
Intern upplösning 4K
Inbyggt ND-filter
Upplösning sensor
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.