Studio Camera HD 2

Blackmagic Design Studio Camera HD 2

Artikelnummer: 1032248
18 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Studiokamera med stor monitor

Studio Camera är en studiokamera med Micro 4/3 fattning. Kameran har en stor monitor på 10 tum så du enkelt kan se det som filmas. Använder du kameran tillsammans med någon av Blackmagic Designs ATEM-bildmixrar får du tillgång till många smarta funktioner.

  • Talkback
  • Tally-lampa
  • Fjärrstyrning
  • Returbild

Ansluter du kameran till en ATEM-bildmixer eller ATEM Talkback Converter via dubbla SDI-kablar eller fiber (modul köps separat) få du tillgång till intercom mellan kameraoperatörerna och producenten vid bildmixern. Headseten ansluts till kameran via 6,3mm och 3,5 mm tele.

Tally-lampa och fjärrstyrning

Via SDI eller fiber skickas även styrsignal för tally-lampa, vilket gör att en lampa på kameran lyser rött när den är vald som bildkälla i mixern. Man kan även fjärrstyra kameran från bildmixern. Du får exempelvis tillgång till att justera bländare, zoom och fokusering samt göra färgkorrigering av bilden.

Anslutningar

Studio Camera har anslutning för LANC-styrning vilket gör att du via en fjärrkontroll på stativet kan kontrollera kameran och objektivet. Två ljudsignaler kan anslutas till kamerans XLR-kontakter. Fantommatning kan aktiveras vilket gör att kondensatormikrofoner kan anslutas. Strömförsörjning sker genom nätadpater eller via externt batteri med spänning mellan 12 till 24V.

Videostandarder som stödjs

720p50, p59.94, p60,
1080p23.98, p24, p25, p29.97, p30, p50, p59.94, p60, i50, i59.94, i60

Levereras utan objektiv.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.