Voigtländer VM 40mm f/1,4 Nokton MC svart till Leica M

Voigtländer VM 40mm f/1,4 Nokton MC svart till Leica M

VM 40mm f/1,4 Nokton MC svart till Leica M

Artikelnummer: 316896
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:

Är mycket skarp och har fin färgåtergivning

5 195 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
40/1,4 Nokton Classic M svart till Leica M
Detta kompakta, gedigna, ljusstarka objektiv klarar de flesta mörka situationerna där andra objektiv går bet. Är mycket skarp och har fin färgåtergivning. Med sitt korta skärpedjup är det lätt att få mycket vacker bokeh i sina bilder.

Obs!
Detta objektiv är helt manuellt och innebär alltså att du alltid måste fokusera manuellt (även om kameran har en inbyggd autofokusmotor)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.