Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Victory RF 8x45 Laser Rangerfinder

Zeiss Kikare Victory RF 8x45 Laser Rangerfinder

Artikelnummer: 1032218
25 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zeiss Victory RF Laser Rangerfinder

Se, mät, sikta. Victory RF Laser Rangerfinder är en kombinerad handkikare och avståndsmätare, vilket ger dig ett kraftfullt och smidigt verktyg att mäta in rätt avstånd.

Fördelar:

  • Skarp optik
  • Inbyggd avståndsmätare
  • Zeiss Ballistic Information System
  • Mätavstånd 10-1200m

Victory RF är en skarp jaktkikare från Zeiss med inbyggd avståndsmätare. Med Zeiss Ballistic Information System får du med en knapptryckning reda på avståndet till motivet och rätt holdover värde för just det avståndet. Kikaren drivs med 1st 1,3V CR2 batteri.
 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.