Zeiss Touit 50mm f/2,8M till Sony E
Artikelnummer: 1009983

Zeiss Touit 50mm f/2,8M till Sony E

Touit 50mm f/2,8M till Sony E

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ljusstarkt makroobjektiv till Sony APS-C
  • Förstoringsgrad på 1:1
  • Närgräns på 15cm
8 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Zeiss Touit 50/2,8 Macro
Zeiss Touit 50mm ger makrobilder med en avbildningsskala ned till 1:1. Det i kombination med den högklassiga optiken, gör att t.o.m. detaljer som inte kan ses av blotta ögat kan upptäckas i bilderna. Tack vare den måttliga tele-effekten lämpar sig denna brännvidd (som motsvarar 75mm i 35mm formatet) perfekt för porträttfoto, och skärpeinställningen går steglöst från makro 1:1 till oändlighet. De utomordentliga optiska egenskaperna, oavsett fokuserings-avstånd, uppnås genom en konstruktion med "flytande lins-element" i kombination med två asfäriska linser och två LD-linser (Low Dispersion), de två senare minimerar problemet med kromatisk aberration (färgspridning). Totalt består konstruktionen av 14 linser i 11 grupper. Nio bländarlameller ger en näst intill helt rund bländaröppning, vilket säkerställer perfekt skärpa i fokusområdet oavsett bländaröppning, samtidigt som en vacker oskärpa (bokeh) ges där så önskas.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.