Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Planar T* 50mm f/2 ZM svart till Leica M

Zeiss Planar T* 50mm f/2 ZM svart till Leica M

Artikelnummer: 317130
7 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ljusstarkt, fast 50 mm-objektiv till Leica M

Detta fasta ZEISS-objektiv på 50 mm har en stor f/2-bländare som gör det enkelt att fotografera och filma i svagt ljus samtidigt som den skapar en snygg bokeh-effekt i dina bilder. Objektivet har dessutom en snabb och precis manuell fokus, är vädertätat och levererar bilder av hög kvalitet.

  • Passar till Leica M
  • Cirkelformad bländare ger vacker effekt med minskad fokus
  • T*-ytbeläggning på optiska ytor garanterar bättre ljusöverföring med minimal bländning och skuggor
  • Damm- och fukttålig

Hög bildkvalitet med utmärkt upplösning och hög kontrast

Två asfäriska element, inklusive ett AA-element (avancerad asfärisk lins) plus ED-glaselement ger bilder med hög upplösning och kontrast vid alla bländartal, från hörn till hörn. Den cirkelformade bländaren med 10 bländarlameller ger en snygg bakgrundsoskärpa till dina bilder.

Mjuk och precis fokus

Genom manuella fokusinställningar kontrollerar du dina bilder ut i fingerspetsarna. Den ergonomiska designen på objektivets fokusring är perfekt för snabb och precis fokusering, och alla förändringar syns direkt i sökaren. Fokuseringen sker direkt, utan fördröjning, och stöder således intuitiv och direkt fotografering.

Levereras med:

  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.