Zeiss Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon
Artikelnummer: 311868

Zeiss Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon

Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
10 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Zeiss Planar T* 85/1,4 ZF.2
Det här objektivet har ett elektroniskt gränssnitt (CPU). Denna processor gör att ZF.2 linser ger stöd för alla viktiga driftslägen som Slutarprioritet, bländare prioritet och programmerad automatisk exponering eller manuella inställningar för exponering, även på icke-AI-kompatibel kameror. Fotografer behöver inte längre ställa in parametrarna i kamerans meny eftersom objektivet nu sänder standard data såsom brännvidd, hastighet och bländare på kameran. Dessa uppgifter kan sedan ses i EXIF-data för varje bild.
Däremot kan du inte använda ljusmätning på äldre kameror (F, F2, Nikkormat, etc.).

Levereras med:
Motljusskydd, främre och bakre objektivlock

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.