Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon

Zeiss Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon

Artikelnummer: 311868
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
11 958 SEK
Planar T* 85mm f/1,4 till Nikon
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 72mm
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
12 239 SEK
Zeiss Planar T* 85/1,4 ZF.2
Det här objektivet har ett elektroniskt gränssnitt (CPU). Denna processor gör att ZF.2 linser ger stöd för alla viktiga driftslägen som Slutarprioritet, bländare prioritet och programmerad automatisk exponering eller manuella inställningar för exponering, även på icke-AI-kompatibel kameror. Fotografer behöver inte längre ställa in parametrarna i kamerans meny eftersom objektivet nu sänder standard data såsom brännvidd, hastighet och bländare på kameran. Dessa uppgifter kan sedan ses i EXIF-data för varje bild.
Däremot kan du inte använda ljusmätning på äldre kameror (F, F2, Nikkormat, etc.).

Levereras med:
Motljusskydd, främre och bakre objektivlock

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.