Milvus 50mm f/2 Macro till Canon

Zeiss Milvus 50mm f/2 Macro till Canon

Artikelnummer: 1021587
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Milvus 50mm f/2 Macro till Canon
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
13 407 SEK13 879 SEK
Milvus 50mm f/2 Macro till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
12 118 SEK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus är serien av objektiv med utmärkt bildprestanda som har optimerats för högupplösta systemkameror. Den manuella fokuseringen är mycket exakt tack vare en gummerad fokusring och gör det möjligt för dig att hantera din personliga kreativitet. Antireflebehandlingen T* minimerar reflektion. Objektivet ger även utmärkt kontrast även i de finaste detaljerna och är praktiskt taget distorsionfritt.

Fördelar:

  • God skärpa och hög ljusstyrka
  • Hög konstruktionskvallitet
  • CPU-objektiv för EXIF-information till kameran
  • Vädertätat

Milvus 50 mm f/2,0 ZE

Detta mångsidiga objektiv har sin styrka i traditionell porträttfotografering och detaljerade närbilder. Tack vare den största bländaren kan även de minsta detaljerna belysas i antingen förgrunden eller bakgrunden.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.