Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel 10
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel 10
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel 10
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel 10
Artikelnummer: 1038420

Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel 10

ATEM 1 M/E Advanced Panel 10

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
40 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Styrpanel till ATEM bildmixer

ATEM 1 M/E Advanced Panel är en styrpanel för Blackmagic Designs videomixrar. Kontrollpanelen har knappar för att enkelt byta bildkälla samt en T-bar för att göra mjuka övergångar. Statusdisplayen låter dig övervaka mixern och gör det enkelt att justera inställningarna.

Anslutning till mixer

Kontrollpanelen ansluts till bildmixern via nätverkskabel vilket gör att kontrollpanelen och bildmixern inte behöver placeras nära varandra. Kontrollpanelen har även möjlighet att loopa vidare nätverkssignalen till exempelvis en dator eller en ATEM Camera Control Panel.

Knappar för att byta bildkälla

På kontrollpanelen finns knappar för 10 stycken olika källor. Vid sidan av knapparna visas namnet på ingången så du lätt kan se vilken knapp som hör till vilken kameraingång. Namnet för ingångarna kan även färgkodas var för sig för att få det extra tydligt vad de olika ingångarna är. Bakgrundsbelysningen på knapparna ändras beroende på vilken ingång som för tillfället är i bild. Med hjälp av shift-knappen får alla knappar en alternativ användning vilket gör att upp till 20 ingångar kan hanteras av kontrollpanelen.

Den översta raden med knappar går att anpassa med olika funktioner. Dels går den använda för att snabbt byta vilken källa som ska skickas på AUX-utgången. Det går också ställa in så knapparna kopplas till olika föreställa macron.

Montering

Storleken på ATEM 1 M/E Advanced Panel är anpassad för att kunna monteras i ett 19 tums rack på en utdragbar släde. Under kontrollpanelen finns fästpunkter som även gör det möjligt att skruva fast den i exempelvis en bordsskiva.

Strömförsörjning

ATEM 1 M/E Advanced Panel kan strömförsörjas direkt via 230 volt eller via 12 volt via XLR-anslutning. Om båda ingångarna strömförsörjs samtidigt får du redundans om en av strömkällorna skulle försvinna.

Levereras utan strömkabel

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn