Blackmagic Design ATEM Camera Control Panel
Blackmagic Design ATEM Camera Control Panel
Blackmagic Design ATEM Camera Control Panel
Artikelnummer: 1038425

Blackmagic Design ATEM Camera Control Panel

ATEM Camera Control Panel

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
40 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Styrpanel/ CCU för ATEM bildmixer

Kontrollpanel som gör det möjligt att styra kameror från Blackmagic Design via en ATEM bildmixer. Via styrpanelen går det bland annat justera kamerans bländare, svartpunkt, slutartid, RGB-färg, vitbalans, med mera.

Styr kameror från Blackmagic Design

Tillsammans med en ATEM-bildmixer och kameror från Blackmagic Design kan du styra kamerorna på distans via ATEM Camera Control Panel. Styrsignalen bäddas in i SDI-retursignalen till kameran och gör det möjligt att bland annat styra kameran bländare via det stora reglaget på kontrollpanelen.

4 olika kanaler

Upp till fyra olika kameror kan styras samtidigt och har du fler kameror går det snabbt växla vilken av kamerorna som kontrollpanelen ska justera. Vilken kamera som är vald visas dels på den stora skärmen i ovankant av styrpanelen samt med en siffra vid sidan om reglaget för bländare.

Skärm för inställningar

Längst upp på ATEM Camera Control Panel finns en skärm som visar vilken kamera som för för tillfället är aktiv. Vid skärmens ovan- och underkant finns fyra knappar och fyra rattar som gör det möjligt att justera inställningar för kameran.

Full kontroll av inställningarna

På kontrollpanelen går det justera kameran slutartid, gain-värde, eventuella ND-filter och vitbalans. Det finns även reglage för färgerna röd, grön och blå i hög- och lågdagrar.

Strömförsörjning

ATEM Camera Control Panel kan anslutas till 230 volt nätspänning eller 12 volt via XLR-kontakt. Om båda strömkällorna ansluts samtidigt får kontrollpanelen redundans om en av strömkällorna skulle försvinna.

Montering

Styrpanelen går att ställa på ett bord eller monteras i ett rack med utskjutbar släde. Under panelen finns fästpunkter som gör att den går att skruva fast på exempelvis en bordsskiva.

Levereras utan strömkabel.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn