ATEM Television Studio Pro 4K

Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K

Artikelnummer: 1039249

Atem Television Studio Pro 4K är en videomixer med totalt åtta stycken 12G-SDI ingångar. I jämförelse med tidigare modeller klarar denna mixer att inkommande bildsignaler har olika upplösningar, mixern skalar om dem till upplösningen som bildmixern är inställd på så du inte behöver tänka på att matcha upp alla inkommande signaler. Mixern har som tidigare knappar och reglage för att snabbt och enkelt kunna byta bildkälla och justera inställningar. Enheten har fått uppgraderade ljudkontroller vilket ger dig tillgång till bland annat 6 Band parametric EQ, kompressor, limiter, expander/noise gate, splitt av ljudkälla till dual mono och möjlighet att lägga in delay på de analoga ljudingångarna för att få perfekt läppsynk. Blackmagic Design har även uppgraderat funktionen för chroma key så du får ännu bättre resultat med green screen.

36 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Videomixer med åtta 12G-SDI med stöd för olika upplösningar

Atem Television Studio Pro 4K är en videomixer med totalt åtta stycken 12G-SDI ingångar. I jämförelse med tidigare modeller klarar denna mixer att inkommande bildsignaler har olika upplösningar, mixern skalar om dem till upplösningen som bildmixern är inställd på så du inte behöver tänka på att matcha upp alla inkommande signaler. Mixern har som tidigare knappar och reglage för att snabbt och enkelt kunna byta bildkälla och justera inställningar. Enheten har fått uppgraderade ljudkontroller vilket ger dig tillgång till bland annat 6 Band parametric EQ, kompressor, limiter, expander/noise gate, splitt av ljudkälla till dual mono och möjlighet att lägga in delay på de analoga ljudingångarna för att få perfekt läppsynk. Blackmagic Design har även uppgraderat funktionen för chroma key så du får ännu bättre resultat med green screen.

Fördelar:

  • Kombinerad Switcher och Control Panel
  • MultiView

MultiView

Ansluter du en skärm till mixern via SDI- eller HDMI-utången ser du de inkommande kamerasignalerna samt preview och program utgång. I multi-viewern visas även ljudstaplar för den aktuella ljudnivån.

Levereras med:

  • ATEM Television Studio Pro 4K
  • SD-kort med mjukvara och manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.