Blackmagic Design Cloud Pod
Blackmagic Design Cloud Pod
Artikelnummer: 1055430

Blackmagic Design Cloud Pod

Omvandla din externa hårddisk till nätverkslagring med Cloud Pod

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Gör din externa hårddisk till en nätverkslösning
  • Ethernet-port med stöd för 10G
  • Kan hantera material i 12K Blackmagic RAW digital cinema
5 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Omvandla din vanliga externa hårddisk till en nätuppkopplad lösning med Blackmagic Cloud Pod. Den gör det enkelt att dela dina större filer till flertal användare, även på global nivå med Dropbox sync. Utrustad med Ethernet-port med stöd för upp till 10G. Se i realtid hur minnet på din hårddisk utnyttjas via HDMI. Cloud Pod gör det enkelt för dig att hantera och dela det inspelade materialet på dina externa hårddiskar.

Fördelar

  • Kompatibilitet mot alla externa hårddiskar med USB
  • Dela dina filer lokalt och globalt
  • Arbeta utan fördröjning och spara plats på din dator
  • Portabel design som är lätt att ta med
  • Bevaka utrymmet på din hårddisk i realtid via HDMI
  • Ingen prenumerationskostnad
  • Gratis mjukvara till Mac och PC

Koppla upp din externa hårddisk

Cloud Pod funkar med alla externa hårddiskar som har USB. Gör din hårddisk till en nätverkslagring och dela med andra, lokalt och globalt. Den är lätt att bära med sig vid behov och ryms diskret på ditt skrivbord. Den fungerar tyst och stör inte i kontorslandskapet. Den kan drivas antingen med medföljande AC-adapter eller med batteri on location.

Designad för film och tv

Tack vare den snabba uppkopplingen gör Cloud Pod det enkelt att hantera stora filer. Dela sömlöst med flera av dina kollegor samtidigt och spara hårddiskutrymme på din dator. Det är perfekt för filmredigering där filerna ska delas vidare mellan flertal redigerare. Via Dropbox sync kan dina kollegor befinna sig på andra platser globalt och ta emot information via deras egna Blackmagic Cloud-produkter.

Ingen prenumerationskostnad

Cloud Pod kommer med gratis mjukvara för både Windows och PC. Det krävs ingen typ av premumeration för att kunna koppla upp din enhet eller för att dela vidare via Dropbox sync.

Levereras med:

  • Blackmagic Cloud Pod
  • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn