Blackmagic Design Cloud Store 20TB
Blackmagic Design Cloud Store 20TB
Artikelnummer: 1055432

Blackmagic Design Cloud Store 20TB

Högpresterande nätverkslagring designad för stora filer, 20TB

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Totalt upp till 40G Ethernet via fyra portar
 • Hantera 12K RAW-material utan fördröjning
 • Stöd för lokal backup via USB-C

Välj variant

135 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Blackmagic Cloud Store är en nätverksansluten hårddisklösning speciellt designad för att hantera stora media-filer enligt Hollywood-standard. Med fyra separata portar som har stöd för 10G ethernet kan du redigera material på flera enheter samtidigt utan fördröjning, även vid filer i 12K RAW-format. Enheten kan kopplas mot internet eller skapa ett lokalt nätverk om man önskar att hålla informationen helt lokal. Synka direkt mot Dropbox för extra backup eller för att enkelt kunna dela dina filer till personer på andra platser globalt. Se hur hårddiskarna skriver och hanterar din information via HDMI. Du får detaljerad information om hur minnet används i realtid. Cloud Store är lagringslösningen för det professionella filmteamet.

Fördelar

 • Designad för att dela stora media-filer mellan många användare
 • Hanterar 12K Blackmagic RAW-filer utan fördröjning
 • Fyra portar med stöd för totalt 40G Ethernet via link
 • Live sync mot Dropbox för att dela filerna globalt
 • Övervaka hanteringen av lagringen i realtid via HDMI
 • Automatisk flytt av filer om en av hårddiskarna fallerar
 • Möjligthet till lokal backup via USB-C
 • Inga prenumerationsavgifter
 • Gratis mjukvara till Mac och Windows

Designad för film och tv

Även om Could Store passar för alla som letar efter en pålitlig molnlösning så är den designad med film och tv i åtanke. Dela filer snabbt och smidigt mellan användare för redigering, färgkorrigering, ljudmixing och VFX. Hantera 12K Blackmagic digital cinema-filer ut fördröjning och slipp lagra filerna lokalt på varje enkild dator. Fungerar perfekt för DaVinci Resolve.

Portabel och tyst

Jämfört med många liknande produkter så är Cloud Store helt portabel. Tack vare den unika designen så går den även tyst och fungerar därför att placera i kontorsmiljö utan att den stör. Det gör det lätt att koppla in mot flera datorer samtidigt och dela material sömlöst.

Fyra 10G Ethernet-portar

Cloud Store kommer utrustad med fyra 10G Ethernet-portar som funkar samtidigt och ger därför en kapacitet på totalt 40G via Ethernet eller användas separat till olika användare. De flesta datorer kan uppgraderas att kunna hantera 10G för bästa effekt. Saknar din dator Ethernet-port? Inga problem! Genom USB-C får även mindre datorer snabb tillgång till alla filer på din lagringsenhet. Förutom vid överföring kan USB-C-portarna även användas för att koppla på extra hårddiskar för backup eller extra minne.

Dela globalt via Dropbox sync

Arbeta ofördindrat med kollegor på en global nivå. Med support för Dropbox sync kan du lagra filer på flera Blackmagic Cloud-enheter för att enkelt kunna dela stora filer mellan olika platser. Ingen prenumeration krävs.

Överblick i realtid

Genom den inbyggda HDMI-porten kan du i realtid få en överblick i hur Cloud Store utnyttjar minnet genom visuell representation av minnets kärnor. Koppla lagringsenheten direkt mot en monitor eller TV för att få upp live-status. Det är också möjligt att se andra enheter som är sammankopplad via Dropbox sync.

Inga ovanliga delar

Cloud Store använder sig av RAID 5 när den lagrar vilket innebär att den utnyttjar alla hårddiskar samidigt och att ingen information är lagrad på en och samma hårddisk. Även om M.2-diskarna i din lagringsenhet är extremt körsäker så innebär det också att vid en potentiell drftstörning i en hårddisk så kan du lita på att din data är säker. Alla delar i din Cloud Store är vanliga och det gör den lätt att underhålla och reparera vid behov.

Levereras med:

 • Blackmagic Cloud Store
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.