Blackmagic Design LCD-monitor SmartView 4K
Blackmagic Design LCD-monitor SmartView 4K
Blackmagic Design LCD-monitor SmartView 4K

Blackmagic Design LCD-monitor SmartView 4K

LCD-monitor SmartView 4K

Artikelnummer: 1014404
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
14 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Blackmagic Design Smartview 4K
En 15,6-tums monitor som monteras i ett 19-tums rack. Enheten har funktion för att visa tally-light runt bilden i färgerna röd, blå och grön. Skärmen klarar SDI signal i SD, HD eller 3G och skickar signalen vidare via loop- utgång. Inställningarna görs med hjälp av en dator som ansluts till skärmarna via trådbundet nätverk.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.