Mini Converter - SDI till Audio 4K

Blackmagic Design Mini Converter - SDI till Audio 4K

Artikelnummer: 1014397
3 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mini Converter från BlackMagicDesign
Mini Converter SDI till Audio 4K låter dig ta ut 4 kanalers analogt ljud eller 8 kanaler AES/EBU digitalt ljud från en SDI-signal. Ta det inbäddade ljudet i SDI-signalen och skicka det vidare som analogt ljud eller digialt AES/EBU till ljudmixers, monitorer, mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.