Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2
Artikelnummer: 1032366

Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2

SmartScope Duo 4K 2

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
14 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Dubbla 8 tums skärmar som enkelt monteras i ett 19 tums rack. Enheten har funktion för att visa tally-light runt bilden i färgerna röd, blå och grön. Skärmarna klarar SDI signal i SD, HD eller 3G och skickar signalen vidare via loop- utgång. Inställningarna görs med hjälp av en dator som ansluts till skärmarna via trådbundet nätverk.

Förutom att visa inkommande bild kan SmartScope Duo 4K även visa waveform, vectorscope, RGB parade, YUV parade, histogram och ljudnivåer.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.