Bläckpatron svart PG-545 XL 15 ml för iP2850,

Canon Bläckpatron svart PG-545 XL 15 ml för iP2850,

Artikelnummer: 1013793
209 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Skriv ut mycket mer med XL
XL FINE-kassetten med svart bläck har en hög kapacitet som ger upp till 2,2 gånger fler utskrifter än motsvarande standardbläck. Det pigmentbaserade svarta bläcket använder du till att skriva ut textdokument. Texten garanteras bli tydlig och håller länge. Du kan skriva ut upp till 400 sidor i A4-format.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.