Canon Bläckpatron svart PG-545 XL 15 ml för iP2850,

Bläckpatron svart PG-545 XL 15 ml för iP2850,

Artikelnummer: 1013793
249 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager
Skriv ut mycket mer med XL
XL FINE-kassetten med svart bläck har en hög kapacitet som ger upp till 2,2 gånger fler utskrifter än motsvarande standardbläck. Det pigmentbaserade svarta bläcket använder du till att skriva ut textdokument. Texten garanteras bli tydlig och håller länge. Du kan skriva ut upp till 400 sidor i A4-format.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.