Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EF 35mm f/1,4L II USM

Canon EF 35mm f/1,4L II USM

Artikelnummer: 1021302
  • Blue Spectrum Refractive-optik för maximera bildkvaliteten
  • Ljusstarkt objektiv med vacker bakgrundsoskärpa
  • Kvalitetsoptik för dokumentär-, rese-, bröllop-, familj- och barnfotograferingar
  • Vädertätningen skyddar mot damm och fukt
18 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 35mm f/1,4L II USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
Bakre objektivlock E
19 028 SEK
EF 35mm f/1,4L II USM
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
20 979 SEK

Canon EF 35 mm f/1,4L II USM

Detta vidvinkelobjektiv har ett naturligt perspektiv och presterar riktigt bra även i svagt ljus. Brännvidden på 35 mm uppskattas av dokumentärfotografen tack vare sin förmåga att fånga ett motiv i sin miljö utan att bildens perspektiv förändras. Då den största bländaren släpper in två steg mer ljus än ett f/2,8-zoomobjektiv är detta objektivet optimerat för handhållen fotografering i svagt ljus.

Objektivets konstruktion är tåligt och låter dig fotografera tryggt. Vädertätningen skyddar mot damm och fukt, medan fluorinbeläggningen skyddar objektivets främre och bakre element mot fett och smuts.

Blue Spectrum Refractive

Blue Spectrum Refractive-optik (BR) har utvecklats av Canon för att ta itu med färgblödning i objektiv med stor diameter. Detta organiska optiska material korrigerar effektivare blödning än annan teknik som fluorite, UD-linser (Ultra Low-Densitet) eller Super UD-glas. Färgblödning orsakas av kromatiska aberrationer. BR-materialet i EF 35/1,4L II USM minimera den här effekten så att andra element kan optimeras för att ge utmärkt skärpa, kontrast och skydd mot slöjbildning.

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.