Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EU-V1 Expansion unit

Canon EU-V1 Expansion unit

Artikelnummer: 1045517
  • Ger utökade anslutningsmöjligheter
  • Genlock / Sync Out, Ethernet och Remote B (RS-422)
  • Skyddande gummikåpor för att skydda kontakterna
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fler anslutningsfunktoner och portar till din Canon EOS C500 Mark II

Canon EU-V1 Expansion Unit 1 monteras på din Canon EOS C500 Mark II-kamera och ger utökade anslutningsmöjligheter. Expansionsenheten utökar kamerans funktioner för fjärrstyrning och livevideoproduktion.

Fördelar

  • Expansionsenheten med tre portar
  • Skyddande gummikåpor för att skydda kontakterna

Expansionsenheten med tre portar

  • Genlock / Sync Out
  • Remote B (RS-422)
  • Ethernet
Genlock / Sync Out-porten accepterar en genlock-signal som slav din kamera till samma tidsenhet som den andra utrustningen som tar emot genlock-signalen. Sync Out låter din kamera mata annan live produktionsutrustning för att synkronisera med din kamera. Med fjärrkontrolls, B-porten kan du styra din kamera med RS-422-protokollet, medan Ethernet-porten låter dig ansluta din kamera till ett LAN för kontroll och direktuppspelade applikationer. Portarna skyddande gummikåpor för att skydda kontakterna mot damm.

Levereras med 

  • Canon EU-V1 Expansion unit

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.