Kampanj
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Artikelnummer: 1056764

Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM

Ljusstarkt och kompakt vidvinkelobjektiv med otrolig optisk prestanda

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Kompakt 24 mm fast objektiv
  • Ljusstark 9-bladig bländare f/1,8
  • Optisk bildstabilisator i 5 steg (CIPA-standard)
7 980 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM är ett kompakt och flexibelt 24 mm fast vidvinkelobjektiv, som har möjliggjorts tack vare den intelligenta designen i Canons RF-fattning. Det är ljusstarkt, har bildstabilisering och utmärker sig i svaga ljusförhållanden med maximal bländaröppning på f/1,8 och 9-bladig cirkelformad design. Detta skapar också en fin mjuk bakgrund, så att objektet framträder skarpt i bilden. När objektivet används med en APS-C-sensorkamera ger det också en effektiv brännvidd motsvarande 35 mm.

Fördelar

  • Kompakt 24 mm fast objektiv
  • Ljusstark 9-bladig bländare f/1,8
  • Optisk bildstabilisator i 5 steg (CIPA-standard)
  • Kombinerad bildstabilisator i 6,5 steg med vissa EOS R-kamerahus (CIPA-standard)
  • Kompakt och lätt, bara 270 g
  • Stegmotor med kugghjul
  • Minsta närgräns 14 cm med förstoring 0,5x
Kompakt 24 mm fast objektiv

Snabb och exakt autofokus

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM väger bara 270 g och har en stegmotor med kugghjul, för snabb och tyst fokusering – perfekt för rese- och landskapsfotografer som vill fotografera på resande fot. Med en minsta närgräns på 14 cm (0,5x förstoring) har det här objektivet en riktigt stor kreativ potential. Här kan fotografer och vloggare fokusera extremt nära sina objekt och ändå fånga miljön runt omkring.

Avancerad optisk prestanda

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM har överlägsen optisk prestanda och förbättrad hantering. Det är utrustat med en anpassningsbar objektivring, så att fotograferna enkelt kan finjustera ISO, bländare och växla mellan AF-metoder. Med den speciella fokusringen ger den här modellen också större kontroll vid manuell fokusering. När RF 24mm f/1,8 Macro IS STM används med kompatibla kameror visas objektivinformationen, och skapar ännu bättre fokuseringshjälp. Med 11 linser i 9 grupper använder objektivet Super Spectra antireflexbehandling för att förhindra reflexer och ljusslöjor. Resultatet blir högkvalitativa bilder – varje gång. Stillbilder och filmsekvenser blir mycket jämna och stadiga och objektivet har en optisk bildstabilisator i 5 steg som utökas till 6,5 steg när det används tillsammans med ett kamerahus i EOS R-serien som har inbyggd bildstabilisator.

Ett vidvinkelobjektiv med avancerad optisk prestanda

Avancerad teknik ger mer kreativ frihet

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM bygger på RF-seriens sofistikerade design, har avancerad objektivteknik i en lätt och smidig storlek och tar exceptionellt skarpa bilder – var som helst. Med vidvinkeln och den ljusstarka bländaren i RF 24mm f/1,8 Macro IS STM kan fotograferna ta högkvalitativa bilder och filmsekvenser, även i svaga ljusförhållanden. Ett perfekt val för alla som vill utforska världen runt omkring och i den kvalitet som ett objektiv med fast brännvidd ger.

Levereras med

  • Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
  • Bakre objektivlock
  • Objektivlock E-52II
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn