Nyhet
Artikelnummer: 1101137

Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye

Dual-fisheye objektiv för att skapa högkvalitativa 3D VR-filmer

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Vidvinkel med 144° synfält
 • Snabb och exakt STM-autofokus
 • Spela in realistiskt 3D-innehåll
16 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye är ett APS-C virtual reality (VR)-objektiv som ansluter sig till EOS R-systemet, utöver det befintliga RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye. Detta objektiv gör det ännu enklare för alla, inklusive nybörjare, att skapa högkvalitativa 3D VR-filmer. Dual fisheye-objektiv har två separata linser som är placerade sida vid sida för att simulera mänskligt binokulärt seende. Varje lins fångar en bild från en annorlunda vinkel, vilket skapar två separata bilder som motsvarar vyerna från vänster och höger öga. Denna stereoskopiska effekt möjliggör djupperception i VR, vilket gör upplevelsen mer uppslukande.

Fördelar

 • Innovativ design med dubbla fisheye-linser
 • Vidvinkel med 144° synfält
 • Snabb och exakt STM-autofokus
 • 60 mm interpupillärt avstånd
 • Realistisk 3D-effekt av motiv
 • Air Sphere-beläggning - som förhindrar flare och ghosting
 • Två UD-element per lins

144-graders inspelningsvinkel

Den nya 144-graders inspelningsvinkeln ger ett smalare synfält jämfört med VR180-inspelning. Detta, tillsammans med det stora skärpedjupet, gör det enkelt för användarna att ställa in och hålla fokus på sitt motiv – med mindre bekymmer om stödutrustning, såsom belysning eller stativ, som kan komma in i bilden. Fokusringen, som kan tilldelas en annan funktion, såsom bländare eller ISO för praktiska fotograferingslösningar, hjälper användarna att vara fullt engagerade i händelsen. RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye är Canons första 3D-objektiv med autofokus (AF), med en One Shot Autofokus (AF)-inställning för att ytterligare förenkla skapandeprocessen.

Avancerad optisk design

Det är det första icke-L Series-objektivet som har Air Sphere-beläggning som förhindrar avvikelser, såsom flare och ghosting. Det använder också två UD-element per lins, vilket hjälper till att producera skarpa bilder. Bländaren garanterar högkvalitativ filmning vid fotografering i olika inomhus- och utomhusmiljöer. Inga inställningar är begränsade för kreativt 3D-berättande, från svagt upplysta skogar till starkt upplysta arenor. För ännu större kreativ flexibilitet har RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye en bakmonterad filterhållare för både skruv- och gelatinfilter.

Spela in realistiskt 3D-innehåll

När det gäller att se innehållet som fångats med RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye i ett headset, ger den 3D-stereoskopiska linsen höga nivåer av realism. Den 144-graders visningsvinkeln ger en naturlig, framåtvänd vy som använder perifert seende. När den ses genom ett kompatibelt headset drar simuleringar också nytta av linsens 60mm interpupillära avstånd, vilket liknar mänskligt seende – vilket ger en realistisk 3D-effekt av motiv.

Levereras med

 • RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
 • Lens Cap 3.9
 • Rear filter holder
 • Lens Dust Cap RF
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn