Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skyddsskal i supermaterial till iPhone X/XS

Gear4 D3O Battersea Iphone X/XS Svart

Artikelnummer: 1044400
  • Det har skydd mot fall upp till 5 m tack vare D30 skyddet
  • Kompatibel med trådlös laddning
  • Slimmad design
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Stryktåligt skal till din iPhone X/XS

Det har skydd mot fall upp till 5 m tack vare D30 skyddet. Skalet är tillverkat i blandning av plast och materialet D3O. D3O är ett flexibelt material som är mjukt då det inte utsätts för stötar eller fall. När materialet träffar marken eller annan hård yta drar molkylerna i materialet ihop sig och skapar ett hårt skydd för din telefon.

Fördelar

  • Skydd mot fall upp till 5 m
  • Slimmad design
  • Kompatibel med trådlös laddning

Levereras med 

  • GEAR4 D3O Battersea iPhone X/XS svart

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.