Bildskärmar & Projektorer

Köp bildskärm och projektor hos oss på Scandinavian Photo. Vi har flera skärmar och projektorer från populära varumärken som ViewSonic, Samsung, Eizo, BenQ, ASUS och Apple med flera. För en större bildupplevelse ska du kolla in våra projektorer för både konferensrum och vardagsrum. Besök oss idag för att se vårt stora utbud. Handla i våra butiker eller online.

120 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Dator & Tillbehör
Filtrering
Varumärken
Upplösning
Skärmstorlek
Färgrymd
Ingångar
Stöd för hårdvarukalibrering
Paneltyp
Utgångar
HDR
Maximal ljusstyrka
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.