LaCie Rugged Raid Pro 4TB
LaCie Rugged Raid Pro 4TB
Artikelnummer: 1044930

LaCie Rugged Raid Pro 4TB

Tålig 4TB RAID hårddisk med SD-kortläsare, Thunderbolt 3 & USB-C 3.1

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 426-430 dagar
Butikslager:
  • Stöt, damm- och vattentålig
  • IP54-klassificerad
  • Inbyggd SD-kortläsare
2 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

RAID & SD-kortläsare

Tack vare den inbyggda SD-kortläsaren kommer Rugged RAID Pro att underlätta säkerhetskopieringen av ditt innehåll i fältet. Den är tunnare och lättare än föregångaren och kan konfigureras med LaCie RAID Manager. Den här enheten är en mångsidig resekompis för upptagna videografer och professionella fotografer. Behöver du prioritera rymlig kapacitet med snabba överföringshastigheter? Är du orolig för säkerheten i dina bilder när du är på språng? I så fall är Rugged RAID Pro rätt lösning för dig.RAID & SD-kortläsare

Tack vare den inbyggda SD-kortläsaren kommer Rugged RAID Pro att underlätta säkerhetskopieringen av ditt innehåll i fältet. Den är tunnare och lättare än föregångaren och kan konfigureras med LaCie RAID Manager. Den här enheten är en mångsidig resekompis för upptagna videografer och professionella fotografer. Behöver du prioritera rymlig kapacitet med snabba överföringshastigheter? Är du orolig för säkerheten i dina bilder när du är på språng? I så fall är Rugged RAID Pro rätt lösning för dig.Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.