Kampanj
Synology DS1522+ with 5 HAT5300 4TB SATA HDD
Artikelnummer: 1056893

Synology DS1522+ with 5 HAT5300 4TB SATA HDD

Paket med DS1522+ med fem HDD-hårddiskar från Synology

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Fem hårddiskfack
  • Två inbyggda M.2 SSD-kortplatser
  • Överföringshastighet på upp till 750MB/s

Välj variant

19 990 SEK23 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Storage Week

Heta deals på säker lagring

Lagra ditt arbete på en hårddisk som passar dig och ditt arbetssätt. Just nu har vi extra bra priser på alla typer av lagringsenheter. Gäller till och med 21 augusti eller så länge lagret räcker.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.