Kundcase: Martin Olson

Äventyrsfotograf som behöver tåliga tekniska lösningar

Martin Olson är en fotograf och videograf som inriktar sig på expeditioner och äventyr. Vi på Scandinavian Photo har hjälpt Martin med personlig rådgivning, snabba leveranser samt tekniklösningar som underlättar hans uppdrag och ger honom möjlighet att skapa content av hög kvalitet. Här berättar vi mer om samarbetet mellan vår företagsavdelning och kunden.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt utrustning till företaget? Kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se så hittar vi en lösning för era behov.

Om kunden

Martin Olson är en fotograf och videograf som driver företaget Martin Olson Photography, där han specialiserar sig på att arbeta i svåråtkomliga miljöer som ofta har utmanande väderförhållanden och kräver olika fysiska prestationer. Hans stora intresse kretsar kring expeditioner – gärna med någon form av vetenskaplig aspekt, där målbilden är att skapa något som i slutändan får fler att knyta starkare band med naturen, eller inspirera till mer omtanke för vår planet som helhet.

Fokusområdet har alltid varit riktat mot natur, kultur, actionsport och äventyr, och idag jobbar Martin både redaktionellt och kommersiellt med många av de välkända varumärkena inom outdoor-genren. Stillbildsfotografering har legat som grund för företaget, men den stora satsningen just nu är på filmproduktioner i den dokumentära genren.

Kundens utmaning

Eftersom Martin ofta jobbar i svåråtkomlig terräng i alla typer av väder, har han höga krav på sin utrustning. För att kunna arbeta effektivt och få ett bra resultat på sitt content måste kameror, objektiv, drönare och alla tillbehör vara av hög kvalitet och problemfritt kunna utsättas för stora temperaturskillnader och väta.

Som frilansare kan Martins projekt komma in med väldigt kort förvarning, och om det finns speciella teknikbehov så är det viktigt att allt som behövs finns på plats innan produktionsstart.

Lösningar från Scandinavian Photo

Vår företagsavdelning ser till att Martin får den utrustning han behöver, när han behöver den. Vi levererar professionella produkter för hans olika behov ute på fält – oavsett om det är en kamera, drönare, actionkamera eller smarta tillbehör som gör jobbet lättare.

Genom att vara företagskund hos Scandinavian Photo får Martin kortare ledtid, snabb leverans och en smidig beställningsprocess. Han får dessutom en Key Account Manager från oss som kontaktperson, som i nära samarbete hjälper till med tekniska frågor, beställningar och allt däremellan. Martin har även besökt oss i butik för att få testa produkterna inför sitt köp.

Resultat

Tack vare rätt utrustning och kompetens är Martin utrustad med det han behöver för att skapa bilder och videor på sina uppdrag. Han kan lita på att tekniken håller det den lovar – både när det kommer till tekniska funktioner och hållbarhet i tuffa klimat.

Citat från Martin Olson

"Mitt samarbete med Scandinavian Photo har varit väldigt bra tack vare kontakten med en Key Account Manager. Susanne på SP är verkligen en klippa, och jag har fått mycket bra teknisk rådgivning men också jättebra hjälp med leveranser – ibland med korta ledtider."

Följ Martin på Instagram: @outdoorswe
Besök Martins hemsida: www.byolson.com

En del av den utrustning som vi har levererat till Martin

Bli företagskund hos oss

Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp att hitta rätt utrustning inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Som företagskund hos oss får ni en kontaktperson som ger er personlig service och snabba lösningar.

Få mer som företagskund

  • Kontaktperson med djup kunskap och lång erfarenhet
  • Tekniska helhetslösningar för era behov
  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se. Ni kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö och Borås.

< Tillbaka till alla kundcase

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn