Kundcase

Kundcase

Vi på Scandinavian Photo hjälper företag med tekniklösningar, rådgivning och snabba leveranser. Här kan ni läsa mer om samarbetet mellan oss och några av våra kunder.

"Mitt samarbete med Scandinavian Photo har varit väldigt bra tack vare kontakten med en Key Account Manager. Susanne på SP är verkligen en klippa, och jag har fått mycket bra teknisk rådgivning men också jättebra hjälp med leveranser – ibland med korta ledtider." – Martin Olson

"Samarbetet med Scandinavian Photo går jättebra. Mbrace är ju, på gott och ont, ett företag fyllt med människor som är nördiga för teknik, så vi har sällan speciellt många teknikfrågor – men det viktigaste för oss är att ha en leverantör med ett brett utbud av utrustning som är tillgänglig ganska omgående, vilket vi har hittat i Scandinavian Photo." – Mbrace

Med vårt stora utbud av professionella produkter inom foto, video, ljud och ljus, har vår företagsavdelning sett till att Alfred Berg får den utrustning de behöver. Vi har levererat helhetslösningen av deras videostudio från början till slut, inklusive design, leverans, installation, utbildning och support.

"SP är alltid mitt go-to, i synnerhet för större ordrar och där jag behöver få rätt utrustning snabbt. Det breda utbudet samt kunskapen och den professionella supporten säkerställer alltid pålitliga leveranser oavsett om det rör sig om kamera, bild eller ljudutrustning." – Björn Sige

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Gillar

Det finns inga produkter

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn