Kundcase: Alfred Berg Kapitalförvaltning

Komplett videostudio för livesändningar och webinar

Alfred Berg Kapitalförvaltning är ett nordiskt företag som inriktar sig på kapitalförvaltning och de genomför regelbundet olika typer av videoproduktioner. Vi har hjälpt dem med personlig rådgivning, snabba leveranser samt tekniklösningar för webinar, presentationer och sändningar. Här berättar vi mer om samarbetet mellan vår företagsavdelning och kunden.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt utrustning till företaget? Kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se så hittar vi en lösning för era behov.

Om kunden

Alfred Berg Kapitalförvaltning är en aktiv nordisk kapitalförvaltare som specialiserar sig på nordisk aktie- och ränteförvaltning. De har mer än 150 års erfarenhet inom branschen och fokuserar uteslutande på kapitalförvaltning. På Alfred Berg får du tillgång till professionella investeringslösningar och en bred kompetens inom nordisk kapitalförvaltning.

Kundens utmaning

För att kunna hålla en hög standard och kvalitet på både produktioner och material krävs rätt utrustning. Alfred Berg önskade en komplett videostudio för att kunna genomföra högkvalitativa webinar, presentationer och livesändningar, som skulle matcha deras befintliga studio som vi tidigare byggt både utseendemässigt och tekniskt. Efter att ha levererat en komplett studio till Alfred Berg i Norge fick vi förtroendet att bygga ytterligare en studio till kontoret i Stockholm. 

Lösningar från Scandinavian Photo

Med vårt stora utbud av professionella produkter inom foto, video, ljud och ljus, har vår företagsavdelning sett till att Alfred Berg får den utrustning de behöver. Vi har levererat helhetslösningen av deras videostudio från början till slut, inklusive design, leverans, installation, utbildning och support. Vår dedikerade service sträcker sig bortom enbart produktleverans – vi erbjuder även flexibla betallösningar anpassade till våra kunders behov. Alfred Berg har valt leasing med månadsvis betalning, som en del av den kompletta lösningen för deras videostudio.

I studion sammanflätas teknik och funktionalitet för att skapa en optimal produktionsmiljö. Takmonterad belysning, styrd via mixerbord, skapar den rätta atmosfären. Avancerad ljudsetup med noise cancellation säkerställer kvalitetsljud. Fjärrstyrda high-end PTZ-kameror fångar varje vinkel. Med vår professionella bildmixer får kapitalförvaltarna tillgång till maximal funktionalitet och enkel hantering, möjliggjord genom utbildning från oss.

Genom att vara företagskund hos Scandinavian Photo får Alfred Berg kortare ledtid, snabb leverans och en smidig beställningsprocess för sina medarbetare. De får dessutom en Key Account Manager från oss som kontaktperson, som i nära samarbete hjälper till med tekniska frågor, beställningar och allt däremellan.

Resultat

Tack vare att Alfred Berg har rätt utrustning i sin studio, kan de utföra sina uppdrag på ett effektivt sätt och få ett resultat av hög kvalitet. De kan känna sig trygga och säkra på att få snabb och personlig service när de behöver det.

En del av den utrustning som vi har levererat till Alfred Berg

Bli företagskund hos oss

Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp att hitta rätt utrustning inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Som företagskund hos oss får ni en kontaktperson som ger er personlig service och snabba lösningar.

Få mer som företagskund

  • Kontaktperson med djup kunskap och lång erfarenhet
  • Tekniska helhetslösningar för era behov
  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se. Ni kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö och Borås.

< Tillbaka till alla kundcase

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn