Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD
Artikelnummer: 1055479

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD

Kompakt HD-bildmixer - perfekt för bärbar liveproduktion

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Kompakt och kraftfull – 20 SDI-ingångar och 12 SDI-utgångar
  • Dedikerade knappar på enheten samt inbyggd LCD-panel
  • Två stycken inbyggda multiviews
23 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

ATEM 2 M/E Constellation HD-bildmixer har en kompakt rackmonterad design med en inbyggd kontrollpanel! Med 20 stycken HD-ingångar med ljud och bild via SDI är detta en otroligt kraftfull livemixer. På varje ingång finns inbyggd, dedikerad scaler, vilket gör att du enklare kan koppla in alla typer av bildenheter utan att behöva krångla med upplösningar och extern scaling-utrustning. Du kontrollerar hela din produktion via ATEM Software Control panel eller någon av Blackmagics ATEM-kontrollenheter, såsom ATEM 1 M/E Advanced Panel eller ATEM 2 M/E Broadcast Panel.

Fördelar

Kompakt och kraftfull – 20 SDI-ingångar och 12 SDI-utgångar

Med hela 20 SDI-ingångar i HD är ATEM Constellation en otroligt kraftfull bildmixer för liveproduktion. Varje ingång har dedikerad "up and cross converter", s.k. scaler, vilket betyder att den skalar om ingångssignalen för att passa projektformatet. Detta betyder att du kan blanda kameror och andra bildenheter med olika upplösning i produktionen.

Dedikerade knappar på enheten samt inbyggd LCD-panel

Med de dedikerade knapparna på framsidan av enheten kan du byta bildkälla i både program- och monitorläge, aktivera övergångar, lägga in "keyers", aktivera mediaspelare och "fade to black". Via den inbygga skärmen ser du din aktiva programfeed och får på så sätt en snabb överblick över din produktion, till exempel om du har enheten monterad i ett rack.

Två inbyggda multiviews

De två multiviews-utgångarna gör att du kan skicka dina utgående videoströmmar till en separat monitor för att få en tydlig överblick över alla dina kameror och det du skickar ut i liveproduktionen. Två till 16 simultana videokällor kan visas på varje skärm samtidigt och du kan fritt bestämma vilken källa som visas på vilken skärm.

Inbyggda övergångar i HD

ATEM Constellation levereras med flera övergångar, såsom mix, dip, wipe – allihopa förberedda för att klara HD-upplösning. Övergångarna kan anpassas med längd, färg, position och riktning.

Stödjer talkback via XLR, ethernet eller SDI

På enhetens frontpanel finns en utgång för talkback via 5-pin XLR och på baksidan finns expansionsport via RJ45-uttag (ethernet) för att använda talkback-system. 

Två mediapooler för uppspelning av grafik eller bilder

Den inbyggda medialagringen rymmer 60 stycken stillbilder i HD. Rörlig grafik för animationer, namnskyltar och logotyper uppgår till 800 i HD eller hela 400 bildrutor i full HD.

8 stycken ATEM Advanced Keyers för chromakeying (green screen) i hög kvalitet

Enheten stödjer 8 stycken avancerade "keyers" för att arbeta med virituella studios och bakgrunder via chroma- (green screen) eller luma-keying.

ATEM Software Control Panel ger dig full kontroll via din dator

Via mjukvarumixern ATEM Software Control Panel, som medföljer utan extra kostnad, får du full kontroll över din bildmixer. I programmet finns också stöd för kamerakontroll, ljudmixer, medialagring, programmering av makros samt även kontroll över HyperDeck-inspelare.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn