Kundcase: Björn Sige

Produktionsbolag som kräver absolut högsta ljudkvalitet

Björn Sige driver produktionsbolaget BSFXmedia med fokus på heltäckande filmproduktion, stillbild, digital design och marknadsföring. Vi på Scandinavian Photo har hjälpt Björn med konsultation, produkter och snabb leverans för att skapa en ljudstudio i hemmet med högsta möjliga ljudkvalitet, självklart med kvickt och proffsigt bemötande. Här berättar vi mer om samarbetet mellan vår företagsavdelning och kunden.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt utrustning till företaget? Kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se så hittar vi en lösning för era behov.

SP Kundcase Björn Sige Genelec
SP Kundcase Björn Sige Genelec studiohögtalare
SP Kundcase Björn Sige Genelec 8361A

Om kunden

Björn Sige driver produktionsbolaget BSFXmedia med fokus på heltäckande filmproduktion, drönarfilmer, stillbild, webbdesign och digital marknadsföring. Björn är även inbiten ljudentusiast och testar hörlurar och trådlösa högtalare under expertsektionen på Prisjakt.nu.

Kundens utmaning

Björn var från början ute efter ett kompakt referens-ljudsystem till kontoret för ljudmixning och videoredigering, men av praktiska skäl (främst platsbrist och lyhördhet inom kontorsmiljön) och en gnutta galenskap växte ambitionen till att bli ett riktigt passionsprojekt.

Istället för att använda huvudkontoret skapade Björn ett "smart" akustikbehandlat utrymme i vardagsrummet i nära anslutning till hemmakontoret, i samarbete med kunder och lokala aktörer inom just akustik och inredningsdesign. Här gör ljudsystemet dubbel nytta både som testbänk och referens samt för egen HiFi-lyssning i absolut toppklass.

Lösningen från Scandinavian Photo

Björn kontaktade vår Solutions Architect, som han tidigare haft kontakt med vid ärenden kring kamerautrustning. De kom tillsammans fram till att hjärtat i ljudutrymmet skulle bli Genelecs toppmodell av studiomonitorer, 8361A – framförallt för högtalarens förmåga att uppnå enormt ljudtryck med stilrent fotavtryck utan behov av en separat subwoofer. Beställningen innehöll ett högtalarpaket innehållandes två stycken Genelec 8361A, och rumskalibreringskitet GLM Set.

Resultat

SP var oerhört snabba med att ordna med offert och beställning, och leverans skedde tidigare än Björn hade väntat sig. Nu har Björn en professionell ljudstudio i sitt vardagsrum med utmärkt ljudkvalitet för den mest kristiska referenslyssning, och tack vare kalibreringskitet blir det enkelt för Björn att fortsätta förädla rumsparametrarna i strävan efter ännu bättre prestanda. Anläggningen är också perfekt för ren musiknjutning.

Citat från Björn

"Ljudkvaliteten är enastående i precision och dynamik och tillsammans med GLM-mjukvaran har jag nu vad jag känner är en referensanläggning i absolut världsklass.

SP är alltid mitt go-to, i synnerhet för större ordrar och där jag behöver få rätt utrustning snabbt. Det breda utbudet samt kunskapen och den professionella supporten säkerställer alltid pålitliga leveranser oavsett om det rör sig om kamera, bild eller ljudutrustning som ovan."

Bli företagskund hos oss

Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp att hitta rätt utrustning inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Som företagskund hos oss får ni en kontaktperson som ger er personlig service och snabba lösningar.

Få mer som företagskund

  • Kontaktperson med djup kunskap och lång erfarenhet
  • Tekniska helhetslösningar för era behov
  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se. Ni kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö och Borås.

< Tillbaka till alla kundcase

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn