Kundcase: Mbrace

Produktionsbolag som behöver snabba och högkvalitativa lösningar

Mbrace är ett produktionsbolag med inriktning mot rörlig bild i alla medier. Vi på Scandinavian Photo har hjälpt Mbrace med rätt tekniklösningar för att skapa content av hög kvalitet, till sina uppdrag såsom reklamfilmer, stora streamingproduktioner och digitala event. Här berättar vi mer om samarbetet mellan vår företagsavdelning och kunden.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt utrustning till företaget? Kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se så hittar vi en lösning för era behov.

Om kunden

Mbrace är ett produktionsbolag som jobbar med en stor variation av videoproduktioner – allt från komplexa livesändningar med flera kameror till digitala event med många deltagare på länk. De gör även reklamfilmer, företagsprofiler, grafik samt inslag till event.

Kundens utmaning

För att kunna hålla en hög standard och kvalitet på både produktioner och material krävs rätt utrustning. Uppdragen som Mbrace tar sig an är lika varierande som tekniken de använder – ena gången behövs kameror med högt dynamiskt omfång och kraftfull LED-belysning, och andra gången behövs bara en sladd eller en väska. Ofta har de också ett behov av att med kort framförhållning få utrustningen på plats inför ett uppdrag.

Lösningar från Scandinavian Photo

Vår företagsavdelning ser till att Mbrace får den utrustning de behöver, när de behöver den. Vi har ett stort utbud av professionella produkter inom foto, video, ljud och ljus som passar för olika ändamål – oavsett om det handlar om en stor videoproduktion eller en kort reklamfilm.

Vid ett tillfälle fick Mbrace problem med en av sina Canon CR-N500, vilket var en av de viktigaste produkterna under deras pågående uppdrag. Vi hjälpte snabbt till med reparation så att de kunde komma igång med sitt arbete igen, med minimal fördröjning.

Genom att vara företagskund hos Scandinavian Photo får Mbrace kortare ledtid, snabb leverans och en smidig beställningsprocess för sina medarbetare. De får dessutom en Key Account Manager från oss som kontaktperson, som i nära samarbete hjälper till med tekniska frågor, beställningar och allt däremellan.

Resultat

Tack vare att Mbrace har rätt utrustning på rätt plats i rätt tid, kan de utföra sina uppdrag på ett effektivt sätt och få ett resultat av hög kvalitet. De kan känna sig trygga och säkra på att få snabb och personlig service när de behöver det.

Citat från Mbrace

"Samarbetet med Scandinavian Photo går jättebra. Mbrace är ju, på gott och ont, ett företag fyllt med människor som är nördiga för teknik, så vi har sällan speciellt många teknikfrågor – men det viktigaste för oss är att ha en leverantör med ett brett utbud av utrustning som är tillgänglig ganska omgående, vilket vi har hittat i Scandinavian Photo."

En del av den utrustning som vi har levererat till Mbrace

Bli företagskund hos oss

Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp att hitta rätt utrustning inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Som företagskund hos oss får ni en kontaktperson som ger er personlig service och snabba lösningar.

Få mer som företagskund

  • Kontaktperson med djup kunskap och lång erfarenhet
  • Tekniska helhetslösningar för era behov
  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på 0770-77 11 00 eller business@scandinavianphoto.se. Ni kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö och Borås.

< Tillbaka till alla kundcase

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn