Fujifilm Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR
Fujifilm Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR
Artikelnummer: 1100899

Fujifilm Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR

Zoomobjektiv med hög upplösningsförmåga i ett smidigt format

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Snabb och tyst autofokus
 • Otroligt kompakt konstruktion
 • Närgräns på 15cm
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Med kombinationen hög upplösningsförmåga i ett smidigt format gör att nya Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR sätter en ny standard som det mest kompakta zoomobjektivet i XF-serien. Objektivet expanderar ett redan omfattande objektivutbud i X-serien ännu mer i och med lanseringen av det nya kompakta zoomobjektivet, Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR. Objektivet täcker ett zoom-omfång på 24-76mm (35mm-format) och tecknar 40,2 megapixel genom hela zoomomfånget som du finner i en rad olika kameror i X-serien idag, till exempel nya X-T50 samt X-T5 och X-H2.

Fördelar

 • Brännvidd: 16-50mm (motsv. 24-76mm i 35mm-formatet)
 • Ljusstyrka: f/2,8-4,8
 • Närgräns: 15cm (från objektivet)
 • Snabb och tyst autofokus
 • Maximal förstoring: 0.3x
 • Intern zoom
 • Vädertätad konstruktion

Mycket kompakt konstruktion

Tack vare en mycket kompakt konstruktion har nya XF 16-50 en vikt på endast 240 g och en filterdiameter på 58mm vilket gör det till en perfekt följeslagare. Trots den låga vikten har objektivet kunnat förses med en linjär fokusmotor (LM) som driver linselementen tyst och snabbt med hög precision och bibehåller upplösningsförmågan på alla fokusavstånd. Närgränsen ligger på 0.3x förstoring på 50mm vilket gör att du kommer så pass nära som 15cm från motivet. Objektivet bibehåller sin storlek vid zoomning tack vare en intern zoom-konstruktion. FUJINON XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR är robust byggd med en väderskyddad-design för omfattande användning utomhus, även vid utmanande väderförhållanden och temperaturer ned till -10 grader. Objektivet är försett med 13 gummitätningar för att stänga ute fukt och damm.

Avancerad optisk design

Den optiska designen består totalt av 11 linselement i 9 grupper, där det bland annat ingår tre asfäriska linselement som minimerar sfärisk aberration och ger bilderna hög skärpa från kant till kant och tre ED-linser motverkar kromatisk aberration (färgbrytningsfel) som annars skulle kunna upplevas störande vid kontrastrika motiv. Bländaren har 9 lameller vilket bidrar till att ge mjuk och fin teckning i delar av bilden som befinner sig ur fokus. Valet av bländare kan kontrolleras antingen med kamerans inmatningshjul eller med en dedikerad bländarring på objektivet.

Levereras med

 • XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn