Hasselblad X2D 100C
Hasselblad X2D 100C
Hasselblad X2D 100C
Artikelnummer: 1057322

Hasselblad X2D 100C

Kompakt mellanformatskamera med otroligt bra prestanda

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 100 MP 43,8 x 32,9 mm BSI CMOS-sensor
 • 5-axlig 7-stopps bildstabilisering
 • 16-bitars färg, 15-stop dynamiskt omfång
93 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Hasselblad X2D 100C är en mellanformatskamera som erbjuder oöverträffad prestanda i en klassisk design och har en nyutvecklad sensor, en uppgraderad fasdetekteringsautofokusdesign och ett helt nytt 5-axligt 7-stegssystem för bildstabilisering. X2D 100C har också en inbyggd 1TB SSD och en CFexpress Type B-kortplats för oöverträffad lagringsprestanda i den digitala fotografivärlden.

Fördelar

 • 100 MP 43,8 x 32,9 mm BSI CMOS-sensor
 • 16-bitars färg, 15-stop dynamiskt omfång
 • 294 Autofokuszoner för fasdetektering
 • 5-axlig 7-stopps bildstabilisering
 • 1,00 x 5,76 m-punkts elektronisk sökare
 • 3,6" 2,36 m-punkts bakre LCD-skärm
 • ISO 64-25600, Fotografering upp till 3,3 fps
 • Internt 1TB SSD-minne
 • CFexpress typ B kortplats
 • Wi-Fi, USB 3.0 Typ-C-anslutning

100 MP BSI CMOS-sensor

X2D 100C är konstruerad med en stor 100 MP BSI CMOS-sensor som ger ett extremt brett dynamiskt omfång på upp till 15 stopp tillsammans med levande 16-bitars färgdjup. Kamerans 16-bitars färgdjup kan leverera upp till 281 biljoner färger, 64 gånger högre än 14-bitars. I kombination med Hasselblads naturliga färglösningssystem visar tonala övergångar och hudtoner enormt djup, detaljer och klarhet för verklighetstrogen bildkvalitet. Detta färghanteringssystem skapar också bilder med utsökta färger och detaljer för exceptionellt mjuka tonövergångar som påminner om analog filminspelning.

Snabb och exakt fasdetekteringsautofokus

X2D 100C är designad med ett nyutvecklat autofokussystem (PDAF) och använder 294 PDAF-zoner för att ge snabb och exakt fokusering med en knapptryckning. Dessutom möjliggör en uppdaterad elektronisk plattform en snabb kontinuerlig fotograferingshastighet på 3,4 fps för att fånga flyktiga ögonblick i fartfyllda miljöer.

5-axlig 7-stop bildstabilisering

Med 5-axlig, 7-stegs, bildstabilisering (IBIS), kompenserar X2D 100C för fem olika typer av kameraskakningar som uppstår under handhållen tagning av stillbilder. Detta exakta och effektiva system minskar avsevärt rörelseoskärpa vid längre slutartider och gör att du med säkerhet kan ta handhållna 100 MP-bilder i verkliga scenarier.

Uppgraderade skärmar och sökare

Uppgraderad 3,6" 2,36 m-punkts touch-and-tilt display ger en äkta och exakt förhandsvisning i full vy. Displayen stöder även 40° och 70° lutningsvinklar för bekväm komposition, vilket gör bilder i låga vinklar lättare att komponera utan behov att böja sig ner.

X2D 100C är designad med en skärm i fullfärg och visar tydligt och intuitivt kameraparametrar. Den övre skärmen fungerar också sömlöst med den bakre touch-and-tilt displayen för fotografering med låg vinkel. Du kan nu snabbt kontrollera slutare, bländare och ISO utan att behöva kontrollera huvudskärmen ofta.

Förbättrad elektronisk OLED-sökare, gentemot föregångaren, med 5,76 m punkter som ger 1,0x förstoring för ljus och tydlig visning i ögonhöjd. Denna uppgraderade EVF ökar kontrasten under komposition i både direkt solljus och svagt ljus för en skarpare vy och en tydlig och uppslukande upplevelse.

Levereras med

 • X2D 100C kamerahus 
 • Batteri
 • USB batteriladdare
 • USB kabel
 • Axelrem 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn