Populära trådlösa mikrofoner

Utforska våra mest populära trådlösa mikrofonkit, skapade för användning med kamera, smartphone och dator. Dessa kit är utformade för att ta ditt ljud till nya höjder. Upptäck Wireless Pro från RØDE, utrustat med professionella funktioner som timecode och 32-bitars float. Hollyland Lark Max erbjuder användarvänligt mikrofonkit med enastående ljudkvalitet och medföljande lavaliermikrofoner. För en mångsidig ljudupplevelse finns Hollyland M2 Combo, ett multikit med världens minsta sändare på endast 9 gram. Ulanzi AM18 är ett prisvärt mikrofonsystem som utgör en utmärkt startpunkt för ditt kreativa skapande.


 

Trådlösa mikrofonkit anpassade för smartphone

Att integrera ett trådlöst mikrofonsystem i din smartphone är inte bara ett smart val – det är en nyckel för kreatörer som strävar efter att fånga högkvalitativt ljud, vare sig du vloggar, poddar eller skapar innehåll. Vår samling av mikrofonkit är noggrant utformade för att passa både Android- och iOS-enheter, vilket ger dig flexibiliteten att använda det oavsett din plattform. Dessutom inkluderar flera av våra kit lavaliermikrofoner, vilket ger dig ännu större mångsidighet när du skapar innehåll på språng. Ta steget mot ett ljudmässigt förbättrat skapande med våra trådlösa mikrofonlösningar.

Populära varumärken 

Givetvis har vi ett brett utbud av populära varumärken hos SP. Allt ifrån kompakta mindre system, men även trådlösa mikrofonsystem för upp till fyra personer. Spana in några av våra populära produkter nedan, vilket passar lika bra för vloggen, podden eller för kreatören som vill addera bra ljud till sitt filmskapande.

Sennheiser EW-DP – för den professionella användaren

Sennheiser EW-DP – ett digitalt portabelt trådlöst mikrofonsystem med revolutionerade teknik. Välj automatisk självscanning för att eliminera störningar och para ihop systemet trådlöst via Bluetooth. EW-DP är systemet som imponerar, som kan styras via Sennheisers kostnadsfria app och har extra lång batteritid med smarta användarfunktioner. EW-DP är expanderbart och passar allt från kreatörer, journalister till den professionella filmskaparen.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Gillar

Det finns inga produkter

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn