Upptäck möjligheterna med gimbals från Moza

 

Banner-moza_1.jpg

Moza är ett företag under Gudsen Technology som specialiserar sig på elektroniska gimbals för videofilmning och lanserade sin första gimbal år 2012. Sedan dess har utvecklingen gått vidare och förbättras för varje generation. Något som är genomgående är att produkterna håller hög kvalitet med många smarta funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.

Lär dig mer om gimbals till din kamera

En gimbal hjälper dig att få jämna och följsamma filmer genom att stabilisera din kamera för att undivka kameraskakningar och ryckiga rörelser. Gimbalen styrs med hjälp av små inbyggda motorer som noga aväger dina och kompenserar för kamerans rörelser. Detta innebär att dina inspelningar får en mer jämn och professionell karaktär. Det finns flera olika modeller från Moza, allt ifrån gimbals till mobilen till den professionella filmkameran.

Moza AirCross 2

Moza Aircross 2 har utrustats med en bredare bas för att hantera kameror som BMPCC4K och större DSLR-kameror. Gimbalen passar utmärkt för både kompakta- som traditionella systemkameror. Via appen kan du lätt justera inställningar och få hjälp med balanseringen.

Moza Air 2s

Moza Air 2s är en smart, stark och samtidigt lätt gimbal för systemkameror och axelkameror. Den vinklade bakre armen och motorns placering gör att det är lätt att se kamerans skärm och även att använda gimbalen i upp-och-ner läge för låga vinklar. Gimbalen har även ett system som automatiskt anpassar motorerna efter vikten på din utrustning och du kan använda den till tyngre kameror på upp till 4,2 kg

 

Hitta den perfekta mobilgimbalen för dig

Moza Mini-MI

Mini-MI är en smidig och flexibel gimbal till din smartphone. Funktioner som trådlös laddning, fyra stycken 1/4" gängor för tillbehör, flera olika follow-modes och joystick gör Mini-MI till en kraftfull gimbal i ett litet format.

Moza Mini MX

MOZA Mini MX är en bärbar och vikbar gimbal till mobiltelefoner, fullspäckad med funktioner för att du ska kunna skapa häpnadsväckande filmer med din mobil. Ta din film gör till nästa nivå med MOZA Genie, den lättanvända Appen som ger dig intuitiv videoredigering för att kunna skapa imponerande cinematiska filmer, intervjuer eller vloggar

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.