Lär dig mer om streetfoto

 

Banner-street.jpg

 

Människor, ögonblick och möten. Motiven för en streetfotograf är många men att kunna fånga exakt rätt ögonblick är inte alltid enkelt. Streefotografering handlar om att dokumentera livet runt omkring oss, och även de vardagligaste scenarion kan skapa kraftfulla intryck på bild. Det handlar också mycket om att våga testa sig fram. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som vill bli ännu bättre på streetfoto.

Låt dig inspireras av Jonas Borg och Marcela Diaz

Följ med Jonas Borg på en dag med streetfotografering! Jonas berättar vad streetfoto betyder för honom och går igenom sina bästa tips på hur du kan tänka när du vill ta bilder på människor och stadsmiljöer.

Ögonblicket, känslorna, rörelserna. Som streetfotograf måste du alltid vara redo att fånga nya motiv och berättelser. Marcela Diaz delar med sig av om hur hon tänker när hon är ute och fotograferar.

Mer inspiration om streetfoto

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.