Kampanj
Nikon Nikkor Z 26mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 26mm f/2,8
Artikelnummer: 1058891

Nikon Nikkor Z 26mm f/2,8

Otroligt kompakt och lätt pannkaksobjektiv

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Extremt kompakt och lätt vidvinkelobjektiv
 • Ljusstyrka f/2,8 och en närgräns på 20cm
 • Anpassningsbar inställningsring
5 890 SEK6 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Pannkaksobjektivet NIKKOR Z 26mm f/2,8 med vidvinkel är det tunnaste och lättaste pannkaksobjektivet i fullformat någonsin i Z-serien. Detta vidvinkelobjektiv med en fast, mångsidig brännvidd på 26 mm, ett kort minsta fokusavstånd och skarp NIKKOR Z-optik är litet men redo att förverkliga stora idéer. Fotograferna kommer att kunna ta suveräna bilder ur sitt eget unika perspektiv.

Fördelar

 • Extremt kompakt och lätt vidvinkelobjektiv
 • Ljusstyrka f/2,8
 • Närgräns: 0,2m
 • Anpassningsbar inställningsring
 • 7st rundade bländarlameller
 • Väderskyddad konstruktion

Otroligt kompakt konstruktion

Med en vikt på 125 g (cirka) och en längd på bara 23,5 mm (cirka) är detta supertunna och lätta vidvinkelobjektiv med fast brännvidd perfekt för kreativ och snabb fotografering. Objektivet är så litet att det ger diskretion en helt ny innebörd. Inte ens det medföljande motljusskyddet med bajonettfattning gör det otympligt på något sätt, och skyddet kan dessutom förses med 52 mm-filter för ännu fler kreativa alternativ. Trots sin ringa storlek har detta pannkaksobjektiv en pålitlig och robust konstruktion – objektivfästet är av metall, och objektivhuset och alla rörliga delar är tätade för att skydda mot damm och vattendroppar.

Kreativitet i alla möjliga situationer

NIKKOR Z 26mm f/2,8 passar lika bra för att fotografera gatuscener som landskap, interiörer och mycket annat, vilket ger fotograferna chans att vara kreativa i alla möjliga situationer. Den breda Z-fattningen, tillsammans med en stor maximal bländare på f/2,8 ger objektivet fantastiska prestanda i svagt ljus, och fotograferna kan använda snabbare slutartider för att frysa actionfyllda ögonblick utan att offra ljusstyrkan. Vid fotografering på nära håll är fokuseringen skarp även när du har kameran så nära som 20 cm från motivet – och bokehn kan förstärkas vid korta avstånd för en konstfull bakgrundsoskärpa. Filmare och vloggare kan utnyttja objektivets breda synfält och undertryckande av svajig fokusering för att skapa snygga filmklipp; ett perfekt objektiv för allt från svepande, vida sekvenser till intervjuer med verklig närvarokänsla.

Levereras med

 • NIKKOR Z 26mm f/2,8
 • Främre och bakre objektivlock
 • motljusskydd
 • Filteradapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn