Batterigrepp BG-E8 till Canon EOS 550D/600D/650D/

Jupio Batterigrepp BG-E8 till Canon EOS 550D/600D/650D/

Artikelnummer: 1033382
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager


Jupio JBG-C004 är utrustat med en avtryckare, AE/AF/AV-knappar och funktionsratt för ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet kan användas med antingen sex stycken AA-batterier eller med två stycken uppladdningsbara litiumjonbatterier av typen LP-E8

Levereras med:

  • Batterigrepp JBC-C004
  • Släde för kamerabatterier
  • Släde för AA-batterier
  • Fjärrkontroll

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.