Kameraplattor

Kameraplattan skruvas fast under kameran och gör att du snabbt och smidigt kan montera på och av kameran från stativhuvudet. Vet du att du kommer använda flera olika stativ eller flera kameror är det inte fel men någron extra kameraplatta. Hos oss hittar du kameraplattor från tillverkarna Benro, Manfrotto, Sirui, Velbon, Ifootage och Syrp m.m.

48 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till stativhuvuden
Filtrering
Varumärken
Passar till

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.